Τί Λεκάνη Μπάνιου να αγοράσω?

by Αντώνης Πυλαρινός
Εμφανίσεις: 7092

Πόσες και πόσες φορές χρειάστηκε να ψάξουμε στο internet για είδη υγιεινής λεκάνες και νιπτήρες μπάνιου......?

Θαυμάσαμε τις φωτογραφίες που κατασκεύασαν τα σύγχρονα προγράμματα των computer, είδαμε τιμές, διαστάσεις, θαυμάσαμε γενικά.

Άλλες φορές απλά σερφάραμε με το κινητό ξαπλωμένοι στον καναπέ μας έχοντας το ένα μάτι στην τιμή και σε μία μικροσκοπική εικόνα, παράλληλα το άλλο μάτι παρακολουθούσε το δάκτυλο μας που ολοένα που κινούνταν.

"Μείναμε σπίτι", φοβούμενοι από τον covid-19 και αποφασίσαμε να γίνουμε περισσότερο πρακτικοί, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε περισσότερο με τα μικρόβια και το πλύσιμο των χεριών και να δώσουμε έμφαση στην καθαριότητα του χώρου μας.

Και αναρωτηθήκαμε τι λεκάνη μπάνιου να αγοράσω?

Και σερφάραμε ξανά και ξανά...... 

Είδαμε ξανά τιμές, διαστάσεις, εργοστάσια, προσφορές, πάρε κόσμε προσφορά, από 200 € τώρα μόνο 100 € προλάβετε, και νομίσαμε ότι ήταν ευκαιρία.

Κάποιοι τα παράτησαν και περιμένουν να ανοίξουν τα καταστήματα, άλλοι μπερδεύτηκαν, αλλά είμαι σίγουρος ότι κάποιοι διάβασαν, ρώτησαν και εμπιστεύτηκαν.

Κάποιοι είδαν και στο site μας τις λέξεις Hygiene Plus, Clean Plus, Ab-Uf οι οποίοι εξηγούνται παρακάτω:

Το Hygiene Plus που έχουν κάποιες λεκάνες και είδη υγιεινής είναι η τεχνολογία της μόνιμης αντιβακτηριακής προσταίας που έχει όλη η κατασκευή απομακρύνοντας το 99% των βακτηρίων.

Αυτό επιτυνχάνεται με νανοιόντα αργύρου μέσα στη μάζα της πορσελάνης κατά την κατασκευή της στο εργοστάσιο.

Το Clean Plus από την κατασκευή της εμφανίζει μία Λεία και λαμπερή επιφάνεια που αισθητικά μας δίνει την αίσθηση της καθαριότητας ενώ παράλληλα εμποδίζει την αγγίστρωση των ρύπων.

Αποτέλεσμα της μη αγγίστρωσης είναι η εκοικονόμηση νερού και καθαριστικού-απολυμαντικού.

To Ab-Uf είναι η μόνιμη αντιβακτηριακή προστασία που έχει το κάλυμμα της λεκάνης με μόνιμη ενσωμάτωση νανοιόντων αργύρου μηδενίζιντας της μολύνσεις από το δικό μας κάθισμα.

Παράλληλα ένα κάλυμμα λεκάνης με μηχανισμό ταχείας απασφάλησης μας δίνει την δυνατότητα να το καθαρίσουμε σχολαστικά σε όλες τις ‘κρυμένες’ ζώνες και να το τοποθετήσουμε πάλι χωρίς εργαλεία.

Μην ξεχνάμε ότι όλες οι σωστές λεκάνες έχουν υποστεί φορτίο δοκιμής 400 κιλών και όλα τα καζανάκια έχουν διπλό μηχανισμό εξοικονόμησης νερού και αθόρυβο φλοτέρ.

Εσείς τι λεκάνη θα επιλέξετε?

Μία που τηρεί τα παραπάνω πιστοποιητικά ή αυτήν που είναι σε προσφορά λέγοντας την δικαιολογία: όλες ίδιες είναι,πάρε την φθηνότερη!

Είδη Υγιεινής Πλακάκια Πυλαρινός

 


Comments

  • No comments found

Leave your comments